Ballina Kuriozitete Studio Gjuhë Gjermane, pa shkëputje nga puna

Studio Gjuhë Gjermane, pa shkëputje nga puna

0

Gjermania konsiderohet fuqia ekonomike e Bashkimit Evropian dhe gjuha gjermane është gjuha më e folur në Evropë. Deri sa Gjermania vazhdon të mbizotërojë në politikën evropiane dhe gjithnjë e më shumë në qendër të çështjeve globale, tani është koha ideale për të mësuar rreth gjuhës dhe kulturës së saj. 

Të mësuarit e gjermanishtes mund të ju ndihmojë të lidheni me 220 milionë folës të kësaj gjuhe në mbarë globin. Është gjuha e dytë shkencore më e përdorur në botë. 

A dëshironi të studioni Gjuhë Gjermane pa shkëputje nga puna? Kolegji Universum iu mundëson ti ndjekni ligjëratat vetëm të shtunen apo online. Apliko këtu https://www.universum-ks.org/apliko/

 Kolegji Universum i vetmi institucion i akredituar në Kosovë që e ofron programin e Gjuhës Gjermane

Institucion lider i ndërkombëtarizimit, i vetmi institucion nga Kosova që ka arritur numrin më të madh të marrëveshjeve të financuara nga Komisioni Evropian. Deri tani Kolegji Universum ka nënshkruar marrëveshje me 124 universitete në 26 shtete të Evropës dhe Turqi. 

Deri tani 283 studentë të Kolegjit Universum dhe 105 staf akademik dhe administrativ kanë përfituar nga kjo mundësi. Mëso më shumë https://www.universum-ks.org/bursa-nderkombetare/

Për më shumë informata kontaktoni në info@universum-ks.org apo telefononi në +383 44 144 062.

(Shkrim i sponsorizuar nga Kolegji Universum)

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu