Ballina Kosove Ushtari i tri luftërave çlirimtare braktis PDK-në dhe i bashkohët Nismës Socialdemokrate

Ushtari i tri luftërave çlirimtare braktis PDK-në dhe i bashkohët Nismës Socialdemokrate

0

Nismës Socialdemokrate sot i eshtë bashkuar edhe z. Gafurr Osmani, nga komuna e Ferizajt, të cilit mirëseardhje i ka uruar sekretari organizativ, z. Bekim Brestovci. z. Gafurr Osmani, ushtari i tri luftërave çlirimtare nga sot e ka braktisur Partinë Demokratike të Kosovës, për të aderuar në familjen tonë politike, në Nismën Socialdemokrate.

Veteranët e UÇK-së, patrioitë e qytetarë anekënd vendit çdo ditë e më shumë po i bashkohen vizionit dhe projektit politik të kryetarit Limaj në mbrojtje të vlerave tona kombëtare.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu