Ballina Rajon Shoqata e gjyqtarëve dhe prokurorëve të shkarkuar, shantazh ndaj anëtarëve të Vettingut

Shoqata e gjyqtarëve dhe prokurorëve të shkarkuar, shantazh ndaj anëtarëve të Vettingut

0

Një grup gjyqtarësh dhe prokurorësh, të gjithë të shkarkuar nga Komisioni i Vettingut, kanë krijuar një të ashtëquajtur shoqatë “Drejtësi për Drejtësinë”, dhe e përdorin duke shantazhuar antarët e Vettingut.

Janë një grup gjyqtarësh dhe prokurorësh që janë shkarkuar për korrupsione, vendime të padrejta në dëm të qytetarëve, pasurira marramendëse të pa justifikuara, dhe tashmë nën emrin e kësaj të ashtëquajture shoqatë “Drejtësi për Drejtësinë” kanë nisur shantazhet, duke financuar media anonime për të hedhur baltë në drejtim të antarëve të Komisionit të Vettingut.

Kjo e ashtëquajtur shoqatë së fundmi është duke shantazhuar me presione mediatike dhe me kallzime në SPAK, antaren e Komisionit të Vettingut, Brunilda Bekteshin.

Këto shantazhe kanë prej më shumë se një viti, ku arritën kulmin 2-3 muajt e fundit, deri sa arritën në ditën e sotme.

Sipas tyre, Bekteshi nuk ka justifikuar në mënyrë të saktë pasurinë, edhe pse kësaj të fundit i është verifikuar më parë pasuria, para se të zgjidhej si anëtare e Vettingut dhe e gjitha ka rezultuar e saktë dhe brenda ligjeve.

Por, e gjitha kjo lojë e gjyqtarëve dhe prokurorëve të shkarkuar bëhen për të shantazhuar punën e anëtarëve të Komisionit të Vettingut, të cilët kanë një mbështetje ndërkombëtare, por dhe të qytetarëve.

Fakti është se Brunilda Bekteshi është një ndër anëtaret e Vettingut që ka më së shumti vendime shkarkimi për gjyqatarët dhe prokurorët e korruptuar, dhe të gjitha apelimet që janë bërë ndaj vendimeve të saj, asnjë nuk i është rrëzuar poshtë, duke i qëndruar të gjitha në fuqi.

Madje vendimet e Brunilda Bekteshit janë marrë edhe si shembuj, pasi kanë qenë të argumentuara me fakte kokë forta.

(TemA)

REMOTE_ADDR:[]

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu