Ballina Lajme Sot mbledhja e përbashkët e dy qeverive Shqipëri – Kosovë

Sot mbledhja e përbashkët e dy qeverive Shqipëri – Kosovë

0

7:51 | 2 Tetor 2020

Qeveria e Kosovës dhe ajo e Shqipërisë do të mblidhen në Tiranë, ku do të mbajnë mbledhjen e 7-të të përbashkët.

Me këtë rast pritet të nënshkruhen disa marrëveshje.

Mbledhja e përbashkët e qeverive pritet të fillojë në ora 11:30.

AGJENDA E MBLEDHJES SË QEVERISË SË KOSOVËS DHE E QEVERISË SË SHQIPËRISË

11.00 – Mbërritja e delegacionit të Republikës së Kosovës përpara Pallatit të Kongreseve (Vendi: Pallati i Kongreseve)

11.15 – Mbërritja e Sh.T. Avdullah Hoti, Kryeministër i Republikës së Kosovës në Bulevardin Dëshmorët e Kombit

11.30 – Çelja e sesionit plenar të mbledhjes së dy Qeverive Shqipëri-Kosovë (Vendi: Holli kryesor, Pallati i Kongreseve)

Fjalë e Z. Edi Rama, Kryeministër i Shqipërisë

Fjalë e Sh.T. Avdullah Hoti, Kryeministër i Republikës së Kosovës

Fjalë të shkurtra nga anëtarë të dy kabineteve për të parashtruar çështjet kryesore dhe marrëveshjet për nënshkrim

Z. Edi Rama, Kryeministër i Shqipërisë përmbyll sesionin plenar

12.45 – Ceremonia e nënshkrimit të marrëveshjeve ndërqeveritare

(Vendi:Holli kryesor, Pallati i Kongreseve)

13.00 – Konferencë e përbashkët për shtyp e dy Kryeministrave

(Vendi:Holli kryesor, Pallati i Kongreseve)

13.30 – Foto e përbashkët (Vendi :Holli kryesor, Pallati i Kongreseve)

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu